Over Nanhoe

Wie zijn wij?

Aniel Nanhoe is niet zomaar een rijcoach, hij is een mentor rijinstructeur. Het verzorgen van rijinstructeurs opleidingen door het land met meer dan 15 jaren ervaring. Jaarlijks begeleid Aniel Nanhoe circa 150 nieuwe collega’s op tot rijinstructeurs.

Naresh Nanhoe is een van de jongste rijinstructeurs van Nederland. Veel mensen vinden het fijn om met Naresh te lessen omdat hij nog zo jong is vergeleken met de andere instructeurs en een beter gevoel hebben bij iemand van hun eigen leeftijd. Naast het verzorgen van rijlessen studeert Naresh ook nog full time aan de hoge school van Windesheim.

Sinds 2018 is Rijschool Nanhoe een begrip in Lelystad. Door het leveren  van hoge kwaliteit is er een forse toename van leerlingen bij Rijschool Nanhoe. Deze toename heeft geresulteerd in een uitbreiding van het team. Met trots kunnen wij zeggen dat wij de afgelopen jaren meer dan 250 rijopleidingen succesvol hebben afgerond.

Bij Rijschool Nanhoe staan professionele en persoonlijke begeleiding hoog in het vaandel. Dit zie je terug in de lessen. De lessen zijn gevarieerd en alle onderdelen worden op jouw tempo behandeld met een passende prijs-kwaliteitsverhouding.